MACKNIFE NEDERLAND | IMPORTEUR VAN MAC MESSEN
Macknife Nederland
Klik hier voor de Macknife prijslijst
Macknife Nederland

FEITEN


Vijf redenen om een MAC mes aan te schaffen: vlijmscherp, snijden met gemak, langer scherp, minder vermoeiend, waarde.Vijf redenen om een MAC mes aan te schaffen:

1: Vlijmscherp
Het scheermes-achtige snijvlak van MAC messen is scherper dan welk ander product dan ook. Een keer snijden met onze messen en u zult ervaren dat MAC messen echt scherp zijn.

2: Snijden met gemak
MAC messen zijn gemaakt van een dun lemmet (plat snijgedeelte), dat moeiteloos door fruit, groente, vlees en vis glijdt. Andere messen, met name gesmede messen, hebben een dikker en stugger lemmet dat zich als het ware vastzet in het te snijden oppervlak en met kracht moet worden doorgedrukt om elke snijbeweging af te maken. Met een MAC mes hoeft u geen kracht uit te oefenen en kunt u moeiteloos snijden.

3: Langer scherp
MAC messen zijn verhard tot 57-61 Rockwell C. Andere messen zijn zachter waardoor het snijvlak bij gebruik sneller bot wordt. Messen van MAC blijven langer scherp.

4: Minder vermoeiend
MAC messen zijn licht in gewicht, perfect gebalanceerd en ergonomisch ontworpen om vermoeidheid tijdens het snijden tegen te gaan. Het ontwerp van MAC messen is over de hele wereld gepatenteerd en zo uniek dat het diverse prijzen heeft gewonnen.

5: Waarde
Zelfs de duurdere merken messen zijn niet beter dan een MAC mes. MAC messen zijn redelijk geprijsd en met de juiste behandeling en goed onderhoud kan een MAC mes vele jaren uitstekend dienst doen.Wereldwijd zijn meer dan 15 miljoen MAC messen verkocht. MAC messen worden dagelijks in vele keukens gebruikt door miljoenen professionele chefs-koks en hobbykoks, kookinstructeurs en cateraars. We horen klanten vaak zeggen: “Ik heb een keukenla vol messen, waaronder een aantal dure Duitse messen, maar ik gebruik het liefste mijn MAC mes”. Het is het mooiste compliment wanneer onze klanten enthousiast bevestigen dat MAC messen de beste messen zijn die ze ooit hebben gebruikt!

MAC messen worden geroemd in TV shows, kookdemonstraties en keukens over de hele wereld. Wanneer u eenmaal met een MAC mes hebt gesneden, merkt u direct waarom onze messen voldoen aan de hoge eisen van vele chef koks.

Mario Ridder. Chef-kok bij restaurant De Zwethheul in Schipluiden. Over MAC messen: "Vakmanschap vereist goede producten. Ik kies voor Macknife."
Macknife Nederland
© 2016 MACKNIFE NEDERLAND - IMPORTEUR VAN MAC MESSEN IN NEDERLAND